Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger napszemüvegek lencséi UV400 védelmet nyújtanak, amely teljes körű védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen. Ez a védelem elengedhetetlen a szemek egészségének megőrzése érdekében, különösen hosszabb ideig tartó napfényes környezetben.

Rendezés:
A Tommy Hilfiger márkát Thomas Jacob Hilfiger alapította 1985-ben. A márka egyértelmű üzenete az elegancia elérhetővé tétele a mindennapok számára. Klasszikus vonalak és színek olyan összeállítások mentén, melyek minden ruhatár "essential" részét képezhetik. Időtálló arculatának köszönhetően az első kollekciótól kezdve napjainkig töretlen sikert tudhat magáénak a divatház. A jellegzetes piros, fehér és kék logó már világszerte ismert és elismert. 
A Tommy Hilfiger napszemüvegek kiválóan ötvözik a klasszikus amerikai stílust és a modern vonalakat, legyen szó bármilyen alkalomról a sportoktól egészen a különleges eseményekig. Széles alapanyag paletta jellemzi a modelleket, acetáttól kezdve a titánon át a rozsdamentes acélig igazán változatos a kínálat, a márka elkötelezett a vásárlói közösségének igényeinek kielégítése felé.
Számos Tommy Hilfiger napszemüveg polarizált lencsékkel van felszerelve. Ezek a lencsék csökkentik a tükröződést és a vakító fényt, amelyet a víz, hó vagy más fényvisszaverő felületek okozhatnak. A polarizált lencsék élesebb és tisztább látást biztosítanak, különösen hasznosak vezetés közben vagy vízi sportoknál.
Nem ritkán készülnek modellek a méltán népszerű gradiens lencsékkel, ezek a lencsék felül sötétebbek és lefelé világosodnak, óvják a szemet a fénytől de vezetés közben a műszerfal kristálytisztán látható. Legyen szó bármilyen igényről is, egy Tommy Hilfiger napszemüveg kiváló választás.