Ray-Ban

A Ray-Ban az a márka amit senkinek sem kell bemutatni. A napszemüvegek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a lencséik UV-védelmet nyújtanak.

Rendezés:

Bár sokan nem tudják de 1937-ben született meg az amerikai-kanadai Bausch & Lomb cég jóvoltából. A generációkon átívelő töretlen siker a pilótáknak gyártott Aviator napszemüvegekkel kezdődött. A népszerűség csak fokozódott az 1950-es években bemutatott Wayfarer stílust követően és nem volt megállás. Az Aviator modellek jellemzően könnyű fémkerettel rendelkeznek, míg a Wayfarer és Clubmaster modellek vastagabb műanyag keretekből készülnek. A Ray-Ban lencsék UV-védelmet nyújtanak, a híres G-15 lencsék pedig csökkentik a tükröződést és javítják a látási komfortot. A Ray-Ban napszemüvegek kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint például könnyű és tartós fém, illetve vastag acetát keret.
A polarizált lencsék hatékonyan csökkentik a visszaverődést, különösen víz és hó felszínén. A tükrös lencsék divatosak és extra védelmet nyújtanak az erős fény ellen. A népszerű Chromance lencsék speciális szűrőkkel rendelkeznek, amelyek javítják a színérzékelést és a kontrasztot. A Ray-Ban lencsék különböző színezésekkel és bevonatokkal érhetők el, például kék, barna és szürke árnyalatokban. Minden Ray-Ban által használt lencse megfelel az ANSI Z80.3 szabványoknak, biztosítva a kiváló optikai tisztaságot és védelmet.